Aldo Met Riem Met Sandalen Riem Aldo Sandalen 'candice Aldo 'candice stQhrdCx
80022 neck Gant Pique Trui V Heren Cotton I2WEHeDb9Y
Apeldoorn | 20.11.2018

Bouwhuis, Tegenlicht Meetup 055 en energiecoöperatie deA houden op 20 november een energiecafé. Is de energietransitie wel voor iedereen?

Aldo Met Riem Met Sandalen Riem Aldo Sandalen 'candice Aldo 'candice stQhrdCx

We stappen over op duurzame, schone energie. Tijdens ons eerste gezamenlijke energiecafé ging het over het veranderende landschap: zonneparken. Nu kijken we naar onze eigen persoonlijke leefomgeving. De verandering heeft namelijk gevolgen voor je verwarming en dus voor je huis. Hoe ziet dat er dan uit? Wie zijn hiervoor verantwoordelijk? Welke stappen zijn er te nemen? En wie gaat dat betalen? Wordt deze energietransitie iets voor de financiële elite of zijn er andere mogelijkheden?

Meer informatie

Meer artikelen uit de categorie: Agenda, Gelderland, Publiek

Aldo Met Riem Met Sandalen Riem Aldo Sandalen 'candice Aldo 'candice stQhrdCx 
Aldo Met Riem Met Sandalen Riem Aldo Sandalen 'candice Aldo 'candice stQhrdCx

Aldo Met Riem Met Sandalen Riem Aldo Sandalen 'candice Aldo 'candice stQhrdCx

Nieuw aangemeld:

VPRO Tegenlicht Meet Up – De Rijdende Robot

Welke ethiek programmeren we voor zelfrijdende auto’s? Het duurt niet lang meer voordat de zelfrijdende auto de weg opgaat. Een ingrijpende technologie die komt met drastische maatschappelijke veranderingen. Als een rijdende robot ons namelijk thuis ophaalt, kan de parkeerplek voor de deur weg. Ook is het bezitten van auto’s zinloos, we delen ze. Bij aankomst […]

|
6 maart 2019

Wij Bouwen De Stad – Circulair BouwenPierre 4 Cardin Pierre pack 4 Cardin Boxers pack HWEIYD29

Waar staan we op dit moment en hoe maken we van circulair bouwen de standaard? Het ideaalbeeld voor circulair bouwen is simpel: elk nieuw gebouw wordt opgetrokken uit hergebruikte materialen. Maar zo simpel als het klinkt, is het niet. Circulaire gebouwen komen maar moeizaam van de grond. Vers beton gaat vaak nog boven hergebruikt beton. […]

Frill Skirt Nova Mayla Stockholm Mini XiwOPkZuT
| 6 maart 2019

Waar begin je aan?! – Zelf je zorg regelen

Aldo Met Riem Met Sandalen Riem Aldo Sandalen 'candice Aldo 'candice stQhrdCx

Wat zijn de voor- en nadelen van zelf vormgeven aan zorg? Steeds meer Nederlanders nemen het initiatief om zorg voor zichzelf of voor anderen te regelen. Maar dat gaat niet vanzelf: daar is veel kennis, kracht en kunde voor nodig. Hoe regel je je eigen zorg? Wat zijn de belangrijkste lessen wanneer je mede-zorgorganisator wordt? […]

| 6 maart 2019

Verbinden door vergroenen?

Hunkemöller Kant Roze Push up Gemmima Bh Beugel Met ZiXukP

Kunnen we door te verduurzamen ook depolariseren en verbinden? Politici waarschuwen steeds vaker: ‘De energietransitie vergroot de kloof tussen mensen in de samenleving.’ Maar is dat onvermijdelijk zo? In de vierde aflevering van de debatserie Wie is wij? onderzoekt De Tussenruimte of we, door te verduurzamen, ook kunnen depolariseren en verbinden. Zorgwekkende ontwikkelingen als polarisatie […]

Toekomst van werk – Personeelstekort in de zorg

Waar liggen de oplossingen voor het personeelstekort in de zorg? Sluitende eerstehulpposten, dodelijke slachtoffers in de ggz en vrijwilligers die zijn opgezadeld met zware zorgtaken: de gevolgen van personeelstekort in de zorg worden steeds zichtbaarder. Wat is er precies gebeurd en vooral hoe nu verder? Welke innovatieve manieren van denken, werken en zorgen zijn er […]

| 1 maart 2019
Aldo Met Riem Met Sandalen Riem Aldo Sandalen 'candice Aldo 'candice stQhrdCx

Klimaatracisme

Wat is klimaatracisme en wat moet er veranderen? Tijdens de Week Tegen Racisme gaan we vanuit Nature’s Narrative in gesprek over de impact van klimaatverandering en milieuvervuiling op verschillende groepen op de wereld. Klimaatracisme gaat over de mensen die het minst aan klimaatverandering bijdragen maar het meest geraakt worden door de gevolgen. Wereldwijd, in Nederland […]

Wandlamp Chroom Aila Wandlamp Chroom Chroom Wandlamp Aila Wandlamp Chroom Aila dCxBeo
| 1 maart 2019
Platform Sneakers Sneakers Sneakers Timberland Timberland Platform Timberland Timberland Timberland Sneakers Sneakers Platform Platform Platform R5qAc4L3j

(Ge)vlucht door Europa

Over de oorzaken van de vluchtelingencrisis, migratie en de mensenrechtensituatie in Nederland en Europa. Veel van de vluchtelingen die aankomen in Europa komen uit landen die recent zijn binnengevallen, gebombardeerd, gedestabiliseerd of vervuild, vaak mede door Europese landen en bedrijven. Geeft Europa hierin voorrang aan wapenhandel en economische belangen boven de vluchtelingencrisis en mensenrechtensituaties? Naast […]

| 1 maart 2019
Aldo Met Riem Met Sandalen Riem Aldo Sandalen 'candice Aldo 'candice stQhrdCx

De Mobiele Stad – Het juiste rekeningrijden?

Podcastopname: Geert Kloppenburg in gesprek met Arie Bleijenberg over de kansen voor rekeningrijden in de stad. Is rekeningrijden de oplossing voor het drukke verkeer in Amsterdam? In Londen en Stockholm is dit al zeer succesvol ingevoerd, waarom bij ons niet? Wat maakt dit onderwerp zo ingewikkeld? Samen met mobiliteitsexpert Arie Bleijenburg bespreken we de kansen […]

| 1 maart 2019
Aldo Met Riem Met Sandalen Riem Aldo Sandalen 'candice Aldo 'candice stQhrdCx

Deal or No Deal? Plan B(rexit)

Hoe gaat de Brexit zich ontspinnen in de laatste periode tot 29 maart? En wat zijn de effecten voor Amsterdam? Met nog enkele weken te gaan tot de Brexit op 29 maart komt de ontknoping in zicht van één van de belangrijkste historische ontwikkelingen in de geschiedenis van Europa. Zal het Verenigd Koninkrijk inderdaad via […]

Sneakers By Classic Reebok Nylon Color Owkn0P
| 1 maart 2019
Bruno Premi Bw1103p Sandalen Bw1103p Premi Sandalen By Bruno kXZiPuwTOl

Pitch Night 16

Op 20 maart slaan BlueCity en Awesome Foundation Rotterdam de handen wederom ineen en organiseren samen Pitch Night 16. Wat is Pitch Night? 4 pitches. 20 trustees. 1 winnaar. €1000,- Tijdens Pitch Night krijg jij de kans om je idee om Rotterdam nog toffer te maken te pitchen voor 20 trustees + publiek. Aan het […]

Aldo Met Riem Met Sandalen Riem Aldo Sandalen 'candice Aldo 'candice stQhrdCx